Tag för StampARTic

Tag för StampARTic

I hope you’ve noticed that StampARTic presents a new tag every day until Christmas!? If not – you have a lot of lovely tags to look at in december. This is my second tag and I have made a little christmas tree out of metallic pieces.

******************

Hoppas du har märkt att design teamet hos StampARTic visar en ny tag varje dag i december fram till julafton!? Om inte så har du en hel bunt vackra tags att titta tillbaka på för dom dagar som gått. Det här är min andra tag och jag har gjort en julgran av metalldekorationer från Korthobby.no.

stampartic1-inkywings-dec2013
Bakgrunden är gjord med Alkohol Inks. Tre olika gröna färger + en vit som jag stöpplat genom en prickig stencil. I kanten har jag stämplat en swirlig stämpel med en guld-dyna.

stampartic2-inkywings-dec2013
Det är tre stora metalldelar som jag klippt mitt itu och färgat in med alkohol inks som sedan är limmade till en julgransform. Ovanpå dessa har jag sedan limmat fast lite “dekorationer” i granen och dessa hittar ni oxå hos Korthobby.no. Som lim har jag använt Glossy Accent eftersom det torkar ganska snabbt och blir genomskinligt. Två blingränder fick imitera glitter i granen. Texten kommer från InkyWings.

Kommentarer är stängda.