Julkort i rosa och lila

Julkort i rosa och lila

What? Pink and Lilac? For a Christmas card? Oooooh yes, that works – I’ve just decided it works just fine! LOL.

**************

Öhhhhh?? Rosa och Lila på ett julkort? Jodå, det funkar utmärkt, för det har jag precis bestämt! :)
Äsch, saken är ju att när jag var på träff hos Scrap-Perra i Sala förra helgen så försökte jag pyssla ihop lite kort av dom motiven jag hade med mig som var färdigmålade. Nallen var ett sånt motiv. Inget direkt julmotiv precis, men liiiiiite vintrig med mössan och varma mysiga tossor på fötterna. Jag tänkte att då kör vi – julkort får det bli – jag behöver liksom en bunt sånna nu! ;) Det blev ju först när jag satte dit texten som det verkligen blev en julhälsning egentligen, men visst kan det funka? Det finns ju faktiskt ställen här på jordklotet där det inte är snö och vinter när man firar jul – så det så! ;)

teddybo1-inkywings-dec2013

teddybo2-inkywings-dec2013
Motivet kommer från Teddy Bo, och texten från InkyWings. Målat med Copics.

Färger:
Nalle: E37-35-34
Mössa / Skor: V93-95-99
Byxor: R89-85-83-81
Tröja: W5-3-1

Kommentarer är stängda.