Julkort efter skiss

Julkort efter skiss

När jag var ner på Scrap-Perras julmys i Sala så fick vi såklart några utmaningar som vi kunde delta i om vi ville, jag försökte göra ett kort till alla tre. Den här var svårast så den lämnade jag till sist… fick inte riktigt till det i tankeverksamheten när jag såg skissen…

Till slut hade jag ju bara den här kvar, och då plötsligt fick jag en idé som jag kände att skulle kunna fungera. Jag fick helt enkelt tänka lite “scrappigt” då det mer liknade en LO-skiss än en kort-skiss (man fick göra det man ville till skissen).

Nu har jag inte bilden på skissen, men resultatet blev i alla fall så här:

alldressedup1-inkywings-dec2013

alldressedup2-inkywings-dec2013

alldressedup3-inkywings-dec2013

Motivet är från All Dressed Up och stjärnor + sigill är från InkyWings.

Idag är det bara regn hos mig, men jag ska bortse från det och bara ha det mysigt och trevligt och unna mig en tårtbit och känna att jag inte är en dag äldre än 31…. :P Hurra och Grattis till mig själv.

I’m entering these Challenges:
All Dressed Up – #6 Clean & Simple (14/1) I WON!!
That Craft Place – Christmas

11 svar på ”Julkort efter skiss

 1. Oh Lisa this is stunning !!! everything is just perfect ! Thank you so much for joining us at All Dressed Up x

 2. Me again, although i have to say whenever i come back i love this card even more !! just gorgeous. Thank you for joining us at All Dressed Up x

 3. Fabulous Christmas card. Thank you for sharing it over at the That Craft Place challenge.
  Cathy xx

 4. Gorgeous card, your colouring is just perfect. Thanks for joining us in our current challenge , hope to see you again.x

 5. Beautiful card love the colour combo! Thanks for joining us at that craft place hope to see you again! Hugs and happy holidays Carlyann xx

 6. This is a gorgeous card and I LOVE it! Of course, I am partial to the image but I really like how you’ve created the background with the stars and then added the Frantage (my favourite embellishment ever!).
  Thank you for joining us at the All Dressed Up challenge and I hope you will be back again.
  Also, I do the adds for the All Dressed Up Pinterest page and would like to ask you if it is ok for me to post your card on our page… gorgeousness needs to be shown off!
  Marilyn

  1. Hi Marilyn. Thanks for asking – and yes – it’s totally ok to show the card on your page. :) /Lisa

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.