4 maj = International Scrapbook Day.

4 maj = International Scrapbook Day.

Glömmer det varje år och påminns nån dag innan eller kanske samma dag eftersom det då poppar upp info och utmaningar i en strid ström från dom USA-iska företagen. :)

Så var det även i år innan jag ramlade över påminnelsen hos Studio Calico. Dom hade massa roliga utmaningar i sin blogg + flera skisser att använda sig av. Extra roligt blev det när man fick kombinera utmaningarna om man ville. Sånt gillar jag!

Jag hade två uppgifter i min almanacka på lördagen och det första var att mata och vattna hästar. Frukost och kvällsmat… mååååånga timmar där emellan… perfekt! Den andra uppgiften var att ha ett extra barn över helgen… inte speciellt betungande. Hade lånat ut ett av mina egna redan så det blev ju samma “mängd” som det brukar vara menar jag. Och som dom flesta vet så brukar det vara enklare att ha två barn i samma ålder som leker med varandra än att ha ett barn ensamt eller två syskon som inte är överens. :)

Kunde det bli bättre upplagt för en hel dag med pyssel?

Det var bara att tuta och köra det, och jag satte tänderna i den ena efter den andra utmaningen och pillade till slut ihop 5 layouter och ett kort. Riktigt skoj.

Här är en av layouterna.
NSD-2-layout-inkywings
Den är gjord efter en skiss + en utmaning att använda (minst?) 5 olika mönsterpapper på samma layout. Inte speciellt svårt i dagsläget egentligen när man bygger lager på lager hur mkt som helst. Och skissen var som gjort för det även om man inte byggde lager. :)

Kanske hinner jag med nån av dom sista utmaningarna som jag inte gjort nu under veckan, gäller att smita åt sig lite pysseltid när man får chansen bara.

Kommentarer är stängda.