Utmaningar är skoj.

Utmaningar är skoj.

Jag gillar utmaningar.
Nån given regel och så fritt skapande efter det… då drar min hjärna igång. ;)

Här är ytterligare två layouter jag gjorde i lördags till Studio Calicos utmaningar. (du hittar utmaningarna i bloggen om du är nyfiken!)

NSD-3-layout-inkywings
Här har jag kombinerat två utmaningar. En där man skulle blanda in “mixed media” (färg, kladd, tyg, sytt osv) och jag valde att gå på färg här som ni ser, och så en där det gällde att använda knappar. Kände för att gå bananas med knappar, men det blev inte så “bananas” när allt kom omkring. ;)

NSD-4-layout-inkywings
Den här layouten är lite mindre, nämligen 8″x8″. Kände för att göra den så då jag bara hade ett lite mindre kort att jobba med. Utmaningen som jag började med var en skiss, men så kombinerade jag den med en annan utmaning att använda masker men inte mist. Man fick alltså inte spraya färg genom masken, så jag valde att använda distressfärger från dyna och stöppla på med en “joystick” istället. Måste nog göras oftare för det var skönt att slippa vänta på nått kladdigt att torka. ;) Det här blev nog min favoritlayout faktiskt. Gillar upplägget och enkelheten på den.

Kommentarer är stängda.