Lager på lager på lager på lager

Lager på lager på lager på lager

Eller i alla fall “lager på lager”.
Så löd vårt tema på StampARTic den här gången.

Jag är förmodligen inte som alla andra när jag tänker, för som vanligt hade jag ingen aning om vad jag skulle göra. Det började med att jag tänkte att “här ska minsann byggas lager”! Och så satte jag igång med en tavla. Ok, det kan ju förvisso bli lite artsy det med så vi tutar och kör. Jag grabbade en näve med spillpapper ur lådan och började klistra fast dom på min tavla. Tog ett papper, klistrade, tog nästa, klistrade – utan att tänka speciellt mycket. Blev rätt läckert! Visste fortfarande inte vad jag ville göra…

Så fick jag en idé om att jag skulle göra ett ansikte, hur 17 bygger man upp ett sånt? Surfa lite, fick en inspirationskick och satte igång. Målade mig lite och det växte fram något som jag inte planerat – som vanligt när det gäller mig. :) Efter många färglager, misstag, beslut och upptäckter så blev det en färdig tavla till slut… (den är 30x30cm)

lager-lager-tavla-1-inkywings-april2013

lager-lager-tavla-2-inkywings-april2013

Vi kan nog bara komma överens om att resultatet inte alls är i närheten av det jag började tänka på, men på nått sätt så gillar jag det. Det är en del av mitt skapande att släppa fram det som växer till liksom, det går inte att styra över hur det ska bli, det har jag aldrig lyckats med. Det blev ju i alla fall lite lager, men kanske inte med den dimension som man tänker på när man hör “lager på lager”, men så är det – alla tänker vi olika och det är väl det som är lite skoj oxå.

Kila nu över till StampARTic och kika på vad dom andra tjejerna har skapat till det här temat! Då får du verkligen se hur vi tänkt olika!

Kommentarer är stängda.