Närmare titt på förvaring – del 3

Närmare titt på förvaring – del 3

Vi är framme vid sista delen för den här omgången. ;)
Bara jag röjt upp lite “runt hörnet” så kanske jag törs visa lite mer – håll tummarna. Är det någon som undrar över nån speciell förvaring av något som jag inte visat så skriv i kommentaren så ska jag se om och hur jag förvarar det så kan jag berätta mer om det oxå. Man tänker ju inte på allt som man ser dagligen.

InkyWings-pysselrum-20130205_15 copy
Pärmar med Clear stamps. Dom är nått amerikanskt mått som är ungefär A5 i storlek. Mindre än en vanlig pärm alltså. Inuti sitter en typ av plastficka med “snabb-lås”. Ryms tyvärr inte så många fickor i varje pärm.

InkyWings-pysselrum-20130205_16 copy
Vanliga pärmar (finns bl.a på Clas Ohlson) som jag förvarar mina gummistämplar i. Dom som är EZ-monterade. Sitter på laminerade ark direkt i pärmen. Funkar toppen och peppar peppar håller sig stämplarna kvar i 99.5% av fallen. Är i en process att sortera in och märka upp utanpå pärmarna vad som sitter i, och det går ett litet steg i taget.

InkyWings-pysselrum-20130205_17 copy
Min graciösa förvaring av stansar! Önskar mig sånna här IKEA-stänger som man brukar ha i köket att hänga prylar på till mina stansar, men tyvärr faller det på att jag har inga väggar att skruva upp dom på. :( Trist. Stansarna blir därför tyvärr oftast bortglömda. Om nån har nått bra förvaringstips för dessa så dela gärna med er!

InkyWings-pysselrum-20130205_19 copy
Nyligen fixad förvaring Spellbinders-dies och liknande. Fodral för CD-skivor. Fungerar toppen. Gäller att ha magnet bara så dom inte far omkring. Passar dock tyvärr inte lite större dies, dom ska få en annan förvaring i en ArtBin-låda med magnetark istället.

InkyWings-pysselrum-20130205_20 copy
Mönstrat papper i mappvagn från IKEA. Funkar utmärkt. Har satt i tunna pappershållare (kan det vara cropper hopper eller Making Memories? minns inte) för att slippa att papperen blir böjda i botten efter mappen. Nu håller dom sig raka och fina! Tyvärr blir mappvagnen en avlastningsyta – mindre bra. :/ Felar ca 1 cm för att jag ska få in den under skrivbordet, taskig planering. haha!

InkyWings-pysselrum-20130205_21 copy
Skrivbordet i sin helhet efter att jag satte dit bokstavslådorna oxå. :)

Japp, det var allt gott folk – hoppas ni gillade rundturen. Ser fram emot att se era pysselrum där ute!

Föresten har jag reggat mig på Pinterest nu, och en passion är ju att samla bilder på pysselrum och förvaringar som jag gillar… har raggat ihop rätt mycket om du vill ha nån stans att börja kika.
Du hittar mig här: http://pinterest.com/lisainkywings/

3 svar på ”Närmare titt på förvaring – del 3

  1. Tack för ännu fler fina bilder! Jag har mina stansar på tavellister på väggen, men det är ju inget bra tips för dig som saknar väggar.

  2. Hej snygg förvaring :-). Kunde du inte höja skrivbordet med mindre klossar under så du får höjt det ett par cm :-) mvh ingela

    1. Vet inte hur du menar med mindre klossar, men höjden är mätt efter normal bänkhöjd när man står och arbetar och då behövdes så stora klossar för att komma upp till det måttet. :)

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.