Närmare titt på förvaring – del 2

Närmare titt på förvaring – del 2

Dags för lite mer förvaringslösningar från min pyssel-studio. Kanske är det något som kan inspirera dig i ditt pysselrum. ;)

InkyWings-pysselrum-20130205_7 copy
Plastfickor som hör till Clip-it-up-ställningen, men fungerar lika bra utan ställning. Satte ihop dom med en ring för att hålla koll på dom nu, men brukar ha dom lösa i scrapväskan när jag åker iväg, för då kan jag stuva in dom lite var stans där det finns lediga små hål. :) Det är smart förslutning på varje ficka så det är enkelt att komma åt sakerna. Vet många som kör med vanliga ziplock-påsar på samma sätt.

InkyWings-pysselrum-20130205_8 copy
Inte så orginellt kanske, men det är min spillbitskorg. ;) Det som blev “över” när jag skar nera alla spillpapper till antingen 6×6″ eller 6×4″. Allt som inte passade dessa mått (eller mindre) åkte i den här lådan. Skoj rotlåda och jag har utmanat mig att använda bitar härifrån i första hand tills det minskar lite.

InkyWings-pysselrum-20130205_9 copy
Lite närmare bild på snurran som jag har färgerna i vid kladdhörnan. Gjorde ju om detta rätt nyligen och jag är glatt överraskad hur bra det blev. Känner mig jättenöjd och det är enkelt att snurra fram färgerna. Helt klart är det mina favoritfärger – från Delta. På våningen ovanför huserar lite mindre färger, kritor, burkar osv och nedanför lite medium, punchinella, bubbelplast, glasspinnar osv som används flitigt.

InkyWings-pysselrum-20130205_10 copy
Grävde fram en displayhylla som jag haft salu-grejer i tidigare och fick upp alla gamla akrylfärger. Minns ni dessa? Dom har stått några år (harkel) men jag tror dom är fullt användbara med lite skakning. Har hunnit testa några och det enda jag retar mig på är att flaskan är så förbenat hård att trycka på, det blir till att skruva av korken för att få ur nått. Kommer användas mer nu när jag har dom framför näsan och ser färgutbudet! Älskar akrylfärg eftersom det torkar så himla fort.

InkyWings-pysselrum-20130205_11 copy
Fyra akrylhyllor från Muji som jag förmodligen har ställt på högkant. Vet inte riktigt hur dom ska användas, men så här funkar för mig. Tror det är CD-hyllor när jag tänker efter. Här finns det lite ditten och datten av medium och färger och tillbehör.

InkyWings-pysselrum-20130205_12 copy
Akrylhylla som varit stämpeldyneförvaring på försäljningstiden. Hade två stycken så dom blev uppskruvade på väggen och förvarar nu Glimmer Mist och Stämpeldynor mm.

InkyWings-pysselrum-20130205_13 copy
Små byråar från Muji igen. Älskar plexiglas eftersom man kan se vad som är inuti utan att öppna varenda himla låda!

InkyWings-pysselrum-20130205_14 copy
Sista för idag – Några enkla skruttburkar som jag *tror* är köpta på Lagerhouse en gång i världen. Här förvaras pennor och penslar som jag använder till Mixed Media mm. Tog bara det som var närmast till hands just då. Annars brukar det vara snyggt med blomkrukor att förvara pennor stående i. Finns ju huuuuur många snygga modeller som helst! :)

Hoppas ni fick lite mer inspiration. I morgon kommer del 3 som blir den sista för den här omgången!

2 svar på ”Närmare titt på förvaring – del 2

  1. Tack än en gång för alla fina foton. Man får så mycket tips och idéer på förvaringar, och så ser man alla roliga saker du har också ;)

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.