Närmare titt på förvaring – del 1

Närmare titt på förvaring – del 1

Idag passade jag på att fota lite förvaring i min pysselstudio.
Har pysslat en del, men det är mest saker jag inte kan visa ännu, men det kommer. Det är lite DT-alster åt Engströms (håll utkik i deras blogg på fredag!!) och faktiskt även ett par alster som är gjorda för en DT-ansökan. ;) Nåja, vi får se vad det kan bli.

Får nog dela upp det några olika delar tror jag, det blir rätt mkt annars tror jag. Lite smått och gott som fungerar för mig, i alla fall för tillfället. :) Vi kastar oss rätt in, jag skriver vad det är under bilden…

InkyWings-pysselrum-20130205 copy
Här har ni min förvaring av akvarell och färgpennor. Det är en plexiglashållare från Muji (finns en del på Åhlens) som jag fyllt med lite färgad sand i botten. Går att ha ärtor, linser, småsten eller vad som nu passar för dig. Ville inte ha spetsarna uppåt då det känns väldigt “stickigt” så jag satte dom så här istället och skyddar dom i sanden. :)

InkyWings-pysselrum-20130205_1 copy
InkyWings-pysselrum-20130205_2 copy
Snap-lådor (vet inte vad dom heter egentligen), men dom snäpps ihop på kortsidorna och man kan i princip bygga hur högt som helst. Tyngden tillåter dock inte allt för många lådor! I just dessa är en del av det jag brukar ta med på träff, så det har fått stanna kvar i lådorna då det är saker jag använder hyfsat ofta även hemma. Just dessa är import och finns i vissa scrapbutiker här hemma har jag sett, men det verkar finnas liknande på typ Biltema eller nått… har sett varianter med svarta lock hos någon.

InkyWings-pysselrum-20130205_3 copy
Bandförvaringen på närmare håll. Burkarna är köpta på Biltema får ett gäng år sedan. Det är glasburkar. Passar perfekt i hyllan som är en DVD-hylla som Clas Ohlson hade i sitt sortiment tidigare. Har sorterat upp band + blommor efter färg och förvarar så här. Det braiga med burken är att öppningen är stor så handen går ner!

InkyWings-pysselrum-20130205_4 copy
InkyWings-pysselrum-20130205_5 copy
Mina bokstavshyllor som jag klämt in! Fick plats med dom oxå till slut – lycka. Nu kan jag äntligen börja använda dessa lite mer. Har sorterat upp chipboard och metallbokstäver mm så det alltså är en låda för varje bokstav. Hittar direkt den bokstav jag behöver och perfekt för rubriker mm i lite blandad stil! Fick ett tokryck för ett tag sedan och sorterade upp alla förpackningar mm som låg och drällde och som man inte “hittade något i” och gillar det skarpt! Kanske lite onödigt stora lådor, men då funkar det till många storlekar på bokstäver var min tanke! Går ju att göra samma med ett sortimentskåp av mindre modell.

InkyWings-pysselrum-20130205_6 copy
Sista bilden för idag – min härliga glasburk (den är stoooor) med bandsnuttar. Jag har lindat dom runt klädnypor eller nypt ihop banden med en klädnypa. Lite olika beroende på hur mkt band det var. Blir som en enda stor godisburk som står och inspirerar! Kunde ju ha sorterat in dessa i mina andra glasburkar förståss, men jag såg nån som gjort nått liknande och tyckte det såg så läckert ut så jag fick lov att testa med ett gäng band. Man kan aldrig inspirerars för mycket (tror jag). ;)

5 svar på ”Närmare titt på förvaring – del 1

  1. Härligt……så inspirerande att se andras förvaringar och fina saker. Blev pysselsugen nu ;)
    Tack för att du visar oss dina fina förvaringar.

  2. Kul å se! :))
    Såna där snap-lådor har jag med, med småfack i. Tre högar med tre lådor i varje, har sorterat mina charms i dem. Silver i en, brons i en och guldaktiga i en. Skulle vilja ha tag på fler såna lådor, så jag får spana på Biltema då!
    Köpte mina för ett par år sen på StempelMekka i Tyskland. Skitbra verkligen!!!
    Kram

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.