Primas Nyheter på uppdrag för Engströms!

Primas Nyheter på uppdrag för Engströms!

Åh, det här är väl absolut den bästa tiden på hela året när det gäller pysselsaker. Massor med nyheter och dom fullkomligt sprutar fram från företagen. Bara att frossa!

Vi är ju inne på ett lite hjärtligt tema i Engströms blogg inför Alla Hjärtans Dag, och även om det inte är påtagligt mycket hjärtan på min Layout så tycker jag ändå att den har något hjärtligt vänskapligt över sig med tanke på händelsen som det är scrappat om.

Jag har gjort en Layout med Primas härliga serie Lifetime Collection.
Dom stora papperen bakom kortet är fram och baksida på ett av papperen. Textrutorna är urklippta från ett annat papper i serien. Som en liten enkel accent har jag skvätt Chalkboard Mist från Tattered Angels på diagonalen över layouten. Det är Hot Choklade som är brun, även om den ser lite silveraktig ut på bilden. Med skvätt menar jag att jag skruvat loss korken och stänkt färg från själva “röret” som pumpar upp färgen när man använder färgen som man “ska”.

InkyWings-20130205_1 copy

Dom söta blommorna kommer från samma serie – Lifetime från Prima, och jag har vikt ner några blad på framsidan för att man ska få se det fina i mitten lite bättre! Min största favorit blev nog ändå Washi-stämplarna (oxå från Prima)! Japp, små stämplar som ser ut som en bit washi-tape. Smart!! Här har jag stämplat med svart dyna på baksidan av arket med textblock, och så klippt ut. Jag rev av ena kanten för att få det att se lite mer naturligt ut. Det braiga är ju att på det här sättet får du vilken färg du vill på din lilla “tejpbit”. Bara att byta färg på dynan (och papperet).

InkyWings-20130205_1-blommor copy

Bradsen (ser ut som skruvskallar) som sitter på en av text-stickersen + den lilla fågeln i trä är oxå från Primas nyheter för våren. Bokstäver och siffror är från ett stickersark i samma serie som papperen – Lifetime. På stickersarket finns alltså även några texter som är jättefina. Härligt när det finns gott om dekorationer och tillbehör till papperen för det blir så enkelt att matcha och skapa – glöm alltså inte dekorationerna när du beställer hem nyheterna!

InkyWings-20130205_1-washi copy

Här ovan syns träfågeln och lite mer av washi-stämplarna + siffror från stickers-arket.

På söndag visar jag ett lite kladdigare inlägg med en av Primas härliga nyheter – håll utkik!

Kommentarer är stängda.