Beställningskort till 60-åring

Beställningskort till 60-åring

A fisher and hunter turns 60.

*************************

När en fiskare / jägare fyller 60… ja då får man beställning på att just dessa motiv ska finnas med. Letade lite i gömmorna och prickade tack och lov in motiv med lite humor. Det blev en sista text på kortet oxå som jag satte dit efter att jag fotograferat kortet, så det kom tyvärr inte med på bild. Men texten löd: “allt är bra så länge det kan bli sämre” från ett av mina egendesignade clearstamps-set som heter “snorkigt”. Jag dubbelkollade nämligen med givaren av kortet först vilken text som skulle kunna passa jubilaren, och då valde hen denna.


Stamps: fisher (?), hunter (Make it Crafty – digi), Deer (Penny Black), Leaf (?),
Sentence: Foam letters, inside card (?)
Papers: Bo Bunny, Lawn Fawn
Embellishments: Leaves
Medium: 3D gloss,
Colors: Copics

Kommentarer är stängda.