Brave – Art Journal for CiLi in Papers

Brave – Art Journal for CiLi in Papers

Art Journal for CiLi in Papers.

*************************

Godmorgon!

Idag blir det ett uppslag i min Art Journal (igen) för CiLi in Papers.
Vi satt ett gäng och pysslade i helgen och då gav Jeanette / Tettiz mig en utmaning. Jag fick helt enkelt 5 olika produkter langade över bordet som jag skulle skapa något med. Det var stämplar, en stencil, en tub färg, stickers och en rulle washitape. Himla skoj! Jag fick lägga till andra produkter om jag ville. Och så här blev det när jag var klar.


Stamps: Tim Holtz
Sentence: InkyWings Motivstämplar, Stickers (Tim Holtz)
Papers: Art Journal
Embellishments: Washi Tape (Dina Wakley)
Tools: Stencil (Tim Holtz)
Medium: Gesso, Modeling Paste
Colors: Acrylics (Dina Wakley),

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.