Imperfection is beauty – for Visible Image

Imperfection is beauty – for Visible Image

I go for green today! I love the beauty of a clean card. The background is made with 4 different green distress inks. Then the bird and sentense is stamped on top with black ink pad. To frame it I draw a line with a black thin marker. And yes – I used a ruler!

*************************

Idag blir det lite grööönt och skööönt i bloggen! Båda stämplarna är från Visible Image, och du hittar direktlänkar precis under bilderna! Stora läckra stämplar som är perfekt för dig som gör mkt mixed media. Många nya stämplar väntas efter nyår så håll utkik om du gillar deras stil. Här har jag använt mig av fyra olika nyanser grön distress ink för att färga in bakgrunden och sedan stämplat motiv och text i svart ovanpå. Inte svårare än så.

visibleimage-50k-inkywings-2015

visibleimage-50m-inkywings-2015

Stamps:  Bird & Sentense from Visible Image
Papers: Cardstock and laser copy paper
Medium: Distress inks

You will find all the amazing Visible Image Design Team inspiration over on the BLOG. Come and JOIN the Facebook Group, and don’t forget to LIKE the Visible Image FACEBOOK PAGE too.

Kommentarer är stängda.