Julefrid – för Copic Marker Sverige

Julefrid – för Copic Marker Sverige

Today it’s the first sunday in advent. We light the first candle.
This is when christmas time starts for me. Lights everywhere in the windows, maybe some snow outside, a bit cold, and all the cozyness. I don’t like the stress around it and try to avoid it, but it’s not the easiest. This card is for Copic Marker Sweden.

*************************

Idag är det faktiskt första advent! Nuuuu känns det som julen faktiskt börjar smyga sig på, och det där mysiga lurar runt hörnet lite var stans. Julkortstillverkningen har pågått ett tag, men snart är det faktiskt dags att göra verklighet av korten och posta dom ut i lite olika hörn av landet (och världen!). Stressa inte, njut av stunden och se till att mysa med vänner och familj den här perioden. Idag hittar ni mig hos Copic Marker Sverige.

teddybo-48a-inkywings-2015
teddybo-48b-inkywings-2015

Stamps:  Teddy Bo, InkyWings
Papers: Maja Design
Embellishments: Flowers, Hug Snug, Glitter, Wood Veneer, Doily
Tools: Pierced rectangle (Lawn Fawn)
Other:
Medium: Copics
Colors: Find out at Copic Marker Sverige

Kommentarer är stängda.