Layout med One Canoe Two för Cili in Papers

Layout med One Canoe Two för Cili in Papers

Layout made with Papers and decorations from One Canoe Two, for Cili in Papers.

*************************

I helgen var jag ner till Göteborg på en mysig DT-träff hos Cili in Papers. Träffade massa nya ansikten och flera gamla godingar som jag haft äran att få träffa redan för många år sedan i den här hobbyn. Vilket gäng! Det blev kanske i ärlighetens namn mer snackat än pysslat, men några saker lyckades jag få ihop i alla fall, bland annat den här layouten med papper och dekorationer från One Canoe Twos serie Twilight.Sentence: Stickers (One Canoe Two)
Papers: Patterned Papers (One Canoe Two)
Embellishments: Stickers, Cloth Pin (One Canoe Two)
Other: White pen around paper edges and photo

Ett svar på ”Layout med One Canoe Two för Cili in Papers

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.