Copic ECCP-kurser i höst 2017

Copic ECCP-kurser i höst 2017

Tänkte kolla lite hur intresset ser ut inför hösten med ECCP-kurser!
Det är dags att börja tänka på det nu och planera lite.

Gör en intresseanmälan om DU är intresserad av att gå någon eller flera av kurserna.
Jag kommer försöka ha minst en omgång här hemma hos mig i “lagårn” (Rälta, strax söder om Leksand – Dalarna), där jag har min studio, och sedan planerar jag gärna in kurser på annat håll i Sverige om det finns tillräckligt många för en kurs.

Vill du läsa mer om dom olika stegen så kika PÅ DEN HÄR SIDAN!

Intressanmälan kan du göra till mig via formuläret (kontakt) här på sidan eller via PM på Facebook mm. Jag vill ha ditt namn, mail-adress och gärna telefonnummer så jag kan få tag på dig för att meddela NÄR kurserna blir planerade så du kan ta beslut om riktig anmälan. Givetvis måste du även skriva VAR du kan tänka dig att gå på kurs!

Kommentarer är stängda.