KKS – WW june 21st

KKS – WW june 21st

It’s time for a new challenge over at Kraftin’ Kimmie Stamps!

I’ve colored the beautiful Dandy Lion in purple this time.

KKS-wednesday-still

We want EVERYONE to be able to play along so your submission can use ANY stamp and can be any theme, any style, any design and it can be a card, a scrapbook page, an altered item….you name it!! It must be a NEW creation and you have one week to enter what you made. At the end of the month one random winner will be chosen from all the submissions for the whole month and will receive a $20 Gift Card to the shop! What do you think…..wanna WIN? Let’s see your krafty stuff.

********************

Häng nu med och utmanas, vilket alltid är plättlätt på onsdagar. Temat är Anything goes och du kan skapa ett kort, en LO, nått altrat… eller ja, nästan vad som helst, bara det är nått stämplat på! Du kan till och med använda vilka stämplar du vill. Fast, det såklart, du dubblar dina chanser på vinst om du har använt stämplar från Kraftin’ Kimmie! Du har en vecka på dig att länka in ditt bidrag i Kimmies blogg!

Mitt kort idag blev soft lila eftesom jag kände för att testa en ny färg på den söta Dandy Lion som precis nyligen släppts som Clear Stamp.

Stamps:  Kraftin’ Kimmie Stamps
Papers: Maja Design
Embellishments: Cheesecloth, Flowers
Tools: Small scallop frame (CC Design)
Other: Black pen
Medium: Copics
Colors: Skin: E00-01-21-11-04-R20, Hair: E99-97-YR23-Y21, Purple: V09-17-15-12-91-93-95

Ett svar på ”KKS – WW june 21st

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.