Cat with Thanks

Cat with Thanks

It’s kind of slow in here. Kids are free from school this week and we do whatever we like – mostly taking it soft. LOL My daughter joined me in the craft room to make some cards so I’ve pointed out things she could use to get the result she was asking for. She is most welcome to be there, as long as she put things back and clean, and I know she will.

This is a card I made a while back from left over strips. It’s fun to use every piece if it is looking this good!

*************************

Den här veckan är det lite segt här inne. Barnen har sportlov och vi gör lite som vi vill, mestadels tar det lugnt. Dottern har gjort mig sällskap ute i pyssel-lagårn eftersom hon oxå ville göra lite kort, och jag har pekat ut lite saker hon kunde använda för att uppnå det resultat hon efterfrågade. Hon får gärna vara där ute, bara hon sätter tillbaka saker och gör rent efter sig, och det vet jag att hon gör. Det finns ju som sagt hur mkt material som helst att arbeta med där ute så det är superskoj om hon vill vara lite kreativ.

Det här kortet gjorde jag för ett tag sedan med lite skräpremsor jag annars skulle ha kastat. Mycket trevligare att använda det som faktiskt är snyggt, även som skräp.

Stamps:  MFT, Hero Arts
Papers: watercolor paper
Embellishments:
Tools: Thanks (Hero Arts)
Medium: Copics (the cat), Rainbow Colors (13arts)

Kommentarer är stängda.