KKS – WW september 7th

KKS – WW september 7th

Hi there! We have reached another Wonderful Wednesday!

kraftinkimmie-36a-inkywings-2016
I love the cool and scary autumn cards, this one isn’t that scary though, mostly cute. I made another short video about the stencil brush with this card so I have added it to the tutorial page OVER HERE!

KKS-wednesday-still

We want EVERYONE to be able to play along so your submission can use ANY stamp and can be any theme, any style, any design and it can be a card, a scrapbook page, an altered item….you name it!! It must be a NEW creation and you can enter on Kimmies blog until August 2nd at midnight. At the end of the month one random winner will be chosen from all the submissions for the whole month and will receive a $20 Gift Card to the shop! What do you think…..wanna WIN? Let’s see your krafty stuff.

*************************

Who wants to be a Krafty Guest? Visit the KKS Krafty Friends FB page and check out the pinned post about how YOU can be a Krafty guest!

Stay tuned… Kimmie and the Krafty Girls are planning an all day online Krop! Tune in to the KKS Krafty Friends FB page for details!

Last but certainly not least… did you see the Krafty Komeback news? Be sure to head on over to the Kraftin Kimmie Stamps Friends FB page for all of the details on these events!

OH, just a heads up – peeks start this coming MONDAY! It’s a doozy of a release so jam-packed with cuteness, we had to start a couple of days early!

*************************

Idag blir det lite söta höstpumpor. Jag passade på att göra en filmsnutt till när jag gjorde bakgrunden. Kika HÄR så har jag lagt till den på samma sida som den första!

Häng nu med och utmanas, vilket alltid är plättlätt på onsdagar. Temat är Anything goes och du kan skapa ett kort, en LO, nått altrat… eller ja, nästan vad som helst, bara det är nått stämplat på! Du kan till och med använda vilka stämplar du vill. Fast, det såklart, du dubblar dina chanser på vinst om du har använt stämplar från Kraftin’ Kimmie! Du har en vecka på dig att länka in ditt bidrag i Kimmies blogg!

Missa inte att det händer saker här hos Kraftin’ Kimmie. Det blir Krafty Komeback – gamla gummistämplar återupplivas, men DU måste vara med och rösta fram dina favoriter. Det sker i deras facebookgrupp (länkad här ovan). Sen är det fortfarande några dagar kvar för dig som vill ansöka som gäst-DT, passa på att göra det med i FB-gruppen.

Och just det – dom nya stämplarna som kommer i September börjar visas redan på MÅNDAG! Det är måååånga, så vi måste börja nån dag tidigare. phew…

kraftinkimmie-36b-inkywings-2016

Stamps: Kraftin’ Kimmie Stamps
Papers:
Embellishments:
Tools: Stencil, Distress Ink pads, Brush
Other:
Medium: Copics

Kommentarer är stängda.