GOD JUL! – Merry Christmas!

GOD JUL! – Merry Christmas!

I want to wish you all a very MERRY CHRISTMAS!
Most of you who read this in English will probably celebrate christmas today, but as we celebrated christmas yesterday I totally forgot about not having this post ready. I think that means I deserved the holiday… lol.

I want to thank you from the bottom of my heart for visiting me in here! I know these days it’s most about Facebook, Instagram etc. I’m there too, but in some way this blog is the base for the posts so I’m so happy everytime someone takes time to say hello in here.

I will also wish all the Copic Marker Sweden blog readers a Merry Christmas with this card.

*************************

GOD JUL på er alla där ute!
Jag vill rikta ett STORT TACK till er som faktiskt besöker mig här i bloggen! Numera handlar det mesta ju bara om Facebook och Instagram mm, och även om jag finns på dessa medier oxå, så är det på nått vis bloggen som är bas för alla inläggen överallt. Därför gör det mig extra glad när någon skriver en liten kommentar här inne.

Nu var det ju faktiskt julafton igår, men jag tror jag behövde lite julpaus eftersom jag helt glömt av att fixa det här inlägget tills dess, men å andra sidan, det är ju julhelg fortfarande så vi firar väl lite till. ;)

Jag önskar även alla läsare på Copic Marker Sverige God Jul med detta kort.

2015_09_21_12231 copy
Här firade vi hemma med familjen som vanligt. Firandet har visst för det mesta skett här i huset när svärföräldrarna bodde här så vi har på nått vis tagit över… Vi samlas mitt på dagen och gör tillsammans i ordning maten och sen äter vi innan Kalle Anka. Obligatorisk närvaro i det lilla vardagsrummet medan Kalle rullar på TVn, och när Kallen sedan tjattrat klart i rutan så dyker tomten upp! Nu har barnen dock blivit så stora så det verkliga besöket av tomten uteblir, men han har ju svängt förbi lite tidigare och lagt klapparna under granen istället. Så barnen får gräva och dela ut paketen och sedan öppnas det klappar för glatta livet.
Därefter brukar det bli välbehövlig kaffe-paus och när barnen kan slita sig från sina klappar ansluter dom som hastigast och fikar lite innan dom återgår till presenterna. Det blir en trevlig stund för oss vuxna att sitta och prata lite, spela ett spel eller två kanske. I år blev det ett parti Yatzy som jag obarmhärtligt åkte på storspö i. HAHA! Nåja, när sista tärningen var kastad var det bara att dra på sig stallkläderna och gå ner och ge hästarna lite julmat och natta dom. Lite mysigt faktiskt. Men avsaknaden av snö gör att det inte är mycket till julstämning på utsidan får jag dock medge… även om jag inte på något sätt längtar varken efter snö eller kyla. För mig är det bara en dag mindre vinter och det jublar jag över. Kan inte påstå att det är min favoritårstid…

Idag är det juldagen och många i världen firar sin jul idag. Här blir det väldigt lugnt och vi har ingen mer släkt att åka runt till och besöka för att fortsätta tugga julmat eller så, utan vi knaprar på resterna som fyller kylskåpet och tar det synnerligen lugnt. Om vi inte blåser bort så kanske det blir en liten ridtur oxå.

2015_09_21_12232 copy
Stamps:  hÄnglar & stÄnglar
Papers: ?
Embellishments: Flowers, Doily, Hug Snug ribbon, Charm
Tools: Pierced circles (MFT)
Medium: Copics
Colors: Find out at Copic Marker Sweden

Kommentarer är stängda.