Happy New Crafting Year 2016!

Happy New Crafting Year 2016!

HAPPY NEW YEAR!!
My deepest THANK YOU for visiting me, and I hope you will continue to do that.
2015 has been a lovely crafty year and I hope 2016 will be the same. That is at least what I’m going for.

kraftinkimmie-53a-inkywings-2015

I’ve been in the design teams for Copic Marker Sweden, Engströms, Kraftin’ Kimmie and Visible Image during 2015, and I will continue in the first three ones. I ended Visible Image in December. We will see if 2016 brings something new, but so far I have no idea. I haven’t organized my crafty space for a while, maybe that will be my mission? Or I’ll keep it as is and create instead. LOL.

This year has been very much coloring with my copics. To start with I did my PL-album for a few month, but now I’m totally lost. My goal is to finish it up during january as a deadline. Need to do that. We will see how I continue to scrapbook for 2016, it might be monthly instead of weekly as I do now (or should be doing… ehr). The thing is that I LOVE to go back in those albums, so I don’t want to not making them. I’ll figure something out that will work.

I just got the idea of count how many cards that have been made this year, then it hits me that I haven’t blogged them all and some of them might not even been photoed. Anyhow, this is what I counted.

42 cards (including one or another tag or bag) for Copic Marker Sweden
32 cards (including one or another tag or bag) for Engströms
90 cards (including one or another tag or bag) for Kraftin Kimmie Stamps
70 cards (including one or another tag and canvas) for Visible Image
85+ cards/layouts/tags/bags etc beside my dt assignments

Think it has been a busy year. *smile*

*************************

GOTT NYTT ÅR alla scrapvänner!
Mitt djupaste och varmaste TACK för att du har besökt min blogg, jag hoppas du kommer fortsätta med det.

kraftinkimmie-53b-inkywings-2015

Under året som gått har jag varit DT hos Copic Marker Sverige, Engströms, Kraftin Kimmie och Visible Image. Jag är kvar hos alla utom Visible Image som jag avslutade i december. Vad 2016 kommer att föra med sig har jag ingen aning om ännu så det är väl bara att hänga med och se efter. Jag har ju inte organiserat mitt pysselrum på ett tag nu (läs – flera år!) så det kanske är dags att göra ett ryck? Eller så låter jag det vara som det är och koncentrerar mig på att skapa istället. Att jag inte gjort nått på flera år nu kanske betyder att jag hittat ett system som faktiskt fungerar rätt bra trots allt.

Under året som gått har jag nog gjort mestadels kort och motiv färglagda med Copics om jag ser tillbaka. Hur många alster jag faktiskt skapat (som i alla fall är fotade) ser du i den Engelska texten – kändes onödigt att kopiera in det på svenska oxå. Året började bra med mitt PL-album oxå, men sen spårade det snabbt ur, och nu är jag hopplöst efter. Målet är att göra klart 2015 senast under januari för jag vill verkligen ha mina album att titta tillbaka i. Hur jag sen gör under 2016 ska jag ta mig en funderare på. Kanske blir det att scrappa månadsvis istället. Vi får se.

Stamps:  Kraftin Kimmie Stamps
Papers: Glitter paper (American Crafts)
Tools: Stars (mixed from Technique Tuesday)
Medium: Copics
Colors: Find out at Copic Marker Sweden

Kommentarer är stängda.