Christmas card mix.

Christmas card mix.

Can’t believe I’ve made so many christmas cards this year, but I have had lots of fun and just making those I wanted to. No stress about it at all, and it feels soo good! I’ve colored up a bunch of more christmas images so I could make more cards, but now it’s kind of late… lol. The cards are in the mail and will hopfully soon reach their destinations.

The sad thing now is that I still want to color up christmas images and winter images but it feels like no idea… know what I mean? OK for the winter images maybe, the winter haven’t even started here yet if you think of snow as winter. As it looks now it will probably not be snow until January or something. Super warm weather expected for christmas. That will be a big BOOOO even from me (who hates snow and winter)!

Tempt me with lovely images to color instead of santas and snowmens please!

*************************

Jaha… det blev som sagt otroligt många julkort gjorda i år. Jag har inte ens stressat med dom och verkligen bara gjort för att jag tyckt det varit skoj! På slutet har jag färglagt många fler än jag haft behov av så jag har faktiskt en hel bunt över – både färdiga kort och färglagda motiv. Jag har fortfarande lust att göra julkort, men nu känns det liksom som det är lite för sent… Känner du igen känslan? Vinterkort kan man ju kanske alltid göra, vintern har ju inte ens börjat här om man räknar med att det ska vara snö på vintern. Verkar inte som vi får nån snö förrän bortåt Januari heller… stor tumme ner på det – till och med från mig som avskyr snö och vinter (kyla).

Nä, ni får fresta mig med lite andra skojiga motiv att färglägga istället. Kanske dags att börja tänka på alla hjärtans dag? Eller ligga ett steg före och köra vårmotiv? (eh?) Tänk att på nått sätt tror jag att jag gillar julmotiven bäst på hela året! Konstigt.

Här är ett litet collage med några av dom sista korten jag svängde ihop inför det stora julkortsskicket!

julkortsmix-51a-inkywings-2015
julkortsmix-51b-inkywings-2015

Stamps:  Make it Crafty, Bugaboo, Skaparkällarn, JaneDesign, Tiddly Inks, hÄnglar & stÄnglar, Lili of the Valley, InkyWings
Medium: Copics

Kommentarer är stängda.