Se det vackra – för Copic Marker Sverige

Se det vackra – för Copic Marker Sverige

It’s officially time for summer holiday! The kids are out of school and no more alarm in the morning. Lovely! This is my last day for Copic Marker Sverige before our summer break. I’ll be back july 27th for that week and then we will start our ordinary scheme the week after that. So, the blog will be alive during summer – don’t miss us!

*************************

Äntligen sommarlov! Barnen har slutat skolan och det är dags att gå in i sommarlunken. Såååå skönt! Nu håller vi bara tummarna för att vi får en solig och varm sommar så man törs vara ute. Idag är min sista dag på Copic Marker Sverige innan vårt sommaruppehåll, och jag är tillbaka igen hela v.31. Veckan efter kör vi igång på vanligt schema igen. Glöm alltså inte bort oss i sommar – bloggen uppdateras minst 2ggr /vecka under sommarperioden.

saturatedcanary-24a-inkywings-2015
saturatedcanary-24b-inkywings-2015
saturatedcanary-24c-inkywings-2015

Stamps:  Saturated Canary, InkyWings
Papers: ?
Embellishments: Sequins
Tools: Butterfly punch (Martha Stewart)
Other: drips from mist bottle
Medium: Copics
Colors: Note with colors is lost – sorry.

Kommentarer är stängda.