Mimosa med amaryllis – för Bildmålarna

Mimosa med amaryllis – för Bildmålarna

Wow – today I’m a bit off! Me and my friend Anna-Lena arranged our yearly crop over here this weekend. Three days of cropping and very few hours of sleep and full service to the 50 wonderful girls who where there take it’s rights. But it’s so totally worth it! You get home overloaded with inspiration and joy!
This card for Bildmålarna was one of the cards I made during the weekend.

*************************

Hoppsan! Idag är man lite pysselbakis tror jag bestämt! Mer än vanligt dessutom. Jag och Anna-Lena arrangerade vår årliga pysselträff (Dalapysslingen) i helgen och med tre dagars pyssel och väääldigt få timmars sömn så tar det ut sin rätt. Fullt hus med 50 underbara “tjejer” som kom och pysslade “all inclusive”. Det blev faktiskt en del pyssel även för mig och det här är ett av korten jag gjorde – för Bildmålarna.

bildmalarna-47a-inkywings-2014
bildmalarna-47b-inkywings-2014
bildmalarna-47c-inkywings-2014

Stamps:  Bildmålarna, InkyWings
Papers: Bildmålarna
Embellishments: Flowers (WOC + Mandys), Bling, Doily, Tag
Tools: Fence (Cheery Lynn Design), Birdhouse (Memorybox), Feathers (?)
Other:Frantage embossing, Chalked edges
Medium: Copics
Colors: Skin: E000-00-21-11-04-R20, Hair: E21-25-29, Pot: E95-97-99, Dress: BG10-11-13-18-71 + C00-1-3 + E57-55-53-51

Kommentarer är stängda.