Idag utmanas vi hos Copic Marker Sverige igen!

Idag utmanas vi hos Copic Marker Sverige igen!

Ohoj!!
Dags för en riktigt härlig utmaning i Copic-bloggen igen. Det är Rozzan som verkligen har fått oss i teamet att gnugga geniknölarna den här gången.

Så här blev mitt bidrag. Kan ni gissa utmaningen? :)

RickStDennis-InkyWings1-copic-maj2013

Motivet har jag hittat på Etsy och det kommer från Rick St Dennis. Han har en lite “udda” stil om man säger så, och den som inte gillar gulliga puttenuttiga motiv kan hitta mycket spännande där! Det motivet jag använt är nog inte i närheten av kategorin “udda” och passade mig lite bättre. Textstämpeln kommer från InkyWings.

RickStDennis-InkyWings3-copic-maj2013

RickStDennis-InkyWings2-copic-maj2013

Vilka färger jag använt till mitt motiv hittar ni inne i Copic-bloggen, så jag tycker ni ska kila dit och titta vad dom andra i teamet hittat på efter Rozzans utmaning! Och SJÄLVKLART ska du väl hänga på utmaningen och göra ett eget kort? Vi presenterar även vinnaren och Top-3 från förra månadens utmaning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.