En tillbakablick på Påsken

En tillbakablick på Påsken

Efter att ha våndats en stund med lila papper på kort, så får jag den brillianta idén att scrappa en av påskbilderna, som givetvis innehåller…. LILA! Bra där! :) Nåja, livet ska väl vara fullt av utmaningar sägs det och vid det här laget hade jag ju lite koll på var mina stackars lila papper befann sig.

layout-easter-inkywings-maj2013

Det blev lite smått och gott i pappersväg som jag hittade och jag var lite vågad och blandade det lila med rött oxå, känsliga tittare varnas. ;) (fast det kanske skulle ha stått innan bilden, men ni får väl blunda i efterhand som kompensation)

Börjar bli smått inspirationsöverflöd i hjärn nu, så man kanske ska passa på att ta hand om lite av det innan det rinner ut och förfars…

Tack för att du kikade in – ha en bra dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.