Grattis för Copic Marker Sverige

Grattis för Copic Marker Sverige

Idag bjuder jag på ett Grattiskort för Copic Marker Sverige. Det blev lite tids-tema på kortet, så kanske lyckas man få iväg det i tid till mottagaren eller så blir det ett försenat grattis – vem vet? :)

Jag har grävt lite i mina hÄngla-pärmar och hittat den här söta tjejen. Den lilla grattistexten är från InkyWings.

hanglar-inkywings-april2013-6
Tyvärr faller lite av färgen ifrån i den digitala världen och det blir på bekostnad av dom allra ljusaste färgerna. Men jag hoppas det ser hyfsat ut på era skärmar. :)

hanglar2-inkywings-april2013-6

Vilka färger jag använt mig av hittar ni information om inne hos Copic Marker Sverige. Titta gärna in där och glöm inte att kika på den nya utmaningen vi släppte där i lördags och vilka som vann förra månadens utmaning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En reaktion till “Grattis för Copic Marker Sverige

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.