Skapat till Påskparaden.

Skapat till Påskparaden.

Har för ovanlighets skull lyckats hänga med på en online-crop, i den meningen att jag tog mig tid att skapa några alster till utmaningar som tilltalade mig OCH sist men inte minst – faktiskt ladda upp bidragen innan tiden gick ut! ;)
Plötsligt händer det! Det är påskcrop på Svensk Scrapbookings forum, och den pågår faktiskt ända till söndag kväll, så vill du hänga på så finns det faktiskt lite tid kvar ännu.

Så här såg mina bidrag ut:

inkywings-artjournalpage
Det här är ett uppslag i en Art Journal som jag gjort. Utmaningen löd: “Färg – massor av färg – Mixed Media”.

inkywings-eggshape
Ett kort i ägg-form till utmaningen “Äggigt värre”.

inkywings-kort-noneaster
Den här var klurig! Skapa ett “o-påskigt” kort men med en hälsning om Glad Påsk. Man skulle inte använda traditionella påskfärger eller påskmotiv. Kruxet var när jag började fundera… dom flesta färger kan faktiskt förknippas med påsk! Rosa, Grönt, Turkost, Gult (framför allt!), vitt osv… bidde inte många färger kvar… men jag satsade så här i alla fall, jag tycker inte det känns typiskt påskfärger direkt, men det är ju inte upp till mig att avgöra. ;)

inkywings-nolayerLO
En layout till utmaningen “Lagerrensning”. Man fick ha ett cardstock i botten, det räknades inte, men sen skulle allt vara i ett enda lager. Inget fick alltså ligga ovanpå något annat… Det kändes jättesvårt till att börja med, men jag tyckte jag fick ihop det rätt bra. :)

Kommentarer är stängda.