Förvaringsonsdag

Förvaringsonsdag

Jag har försökt att fota lite mer förvaringslösningar i min pysselstudio och tänkte jag skulle visa dom under några onsdagar framöver här i bloggen. Hoppas det kan vara uppskattat! :) Först ut är Alcoinks och Monterade stämplar.

Mina alcoinks förvarar jag i en plåtlåda som Tim Holtz designat. Är lite osäker på om den fortfarande säljs, eller om den utgått.
InkyWings-pysselrum-20130218-22
Själva lådan i sig säljs metall-blank, så jag har färgat in den med just – alcoinks! Passar ju bra. Dom fäster nämligen på det mesta, så som blankt papper, metall, plast osv.

InkyWings-pysselrum-20130218-23
Så här ser lådan ut inuti. Små fack för varje färg och längst bak ett lite större fack där man kan förvara handtag, extra filtbitar och ev. lite andra saker.

InkyWings-pysselrum-20130218-34
Det här är mitt dokumentskåp med monterade stämplar! Ett sånt där otyg som man inte riktigt vet om man ska uppskatta eller skicka på soptippen. Försökte sälja det nån omgång, men det blev inget napp på nära håll så det fick stå kvar. Tunga som as är skåpen – jag har två stycken lika. Pappa fick tag på dom för många år sedan och det slutade med att jag fick bägge.

InkyWings-pysselrum-20130218-35
Lådorna är lagom djupa för ett lager stämplar så det är i alla fall överskådligt. Jag har försökt att dela upp det i lite olika kategorier, men det funkar väl si så där… Det blev lite huller om buller när skåpen flyttades sist eftersom allt fick lov att packas ur, läggas i lådor, flyttas och så stoppas in i skåpen igen.

Egentligen tar dom monterade stämplarna på tok för mycket plats, men faktum är att jag inspireras otroligt mycket mer av dessa med bilder än mina omonterade stämplar som jag inte har bilder på så det känns inte aktuellt att montera av dom och sätta dom i pärmar heller. Drömmen är att få upp dom på en härlig hylla på väggen istället så dom verkligen SYNS och blir använda! ;)

Nästa onsdag dyker det upp några nya förvaringslösningar från mig, men innan dess hittar du massa annat skoj här i bloggen.

2 svar på ”Förvaringsonsdag

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.