Inget stelt Grattis här inte!

Inget stelt Grattis här inte!

Idag har jag ett robotkort att visa. Kommer säkert passa utmärkt när det är dags för någon liten herre att fylla år eller så…

Motivet är från Tiddly Inks och jag har färglagt med Copics.
TiddlyInk-InkyWings-feb2013
Motivet är utstansat med en die från Spellbinders. “Nätet” i bakgrunden är en die från Cheery Lynn. Jag klädde ett vanligt papper med metalltejp och stansade ur nätet. Tyvärr glömde jag sätta på dubbelhäftande tape innan jag stansade, men jag löste det smart genom att pensla på matt decopagelack på baksidan för att få det att fästa på kortet. På så vis syns minimalt med lim-rester som det annars kan bli. Mönsterpapperen är fyndat ur min spillbitslåda. Rosorna var svarta från början, men jag sprayade upp dom lite med både med lite guldigt och silvrigt glitter. Ser nästan metalliska ut i verkligheten. Svart Twine (snöre) lagt i lite kringlor runt rosorna. Runt kanten på mönsterpapperen har jag dragit med en bred silverpenna.

Titta gärna in i morgon igen för då dyker det upp lite nyheter från Prima som jag bloggar för Engströms.

Ett svar på ”Inget stelt Grattis här inte!

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.