Att dela ett fotointresse

Att dela ett fotointresse

Det handlar den här layouten om. Jag och pappsen var på fotoutflykt för några år sedan. :)

InkyWings-layout-feb2013-007
För första gången på ett tag slaktade jag ett HELT mönsterpapper, men som kompensation använde jag fram och baksida så det blev inte så mycket kvar. ;) Det tog en stund att hitta det jag skulle ha så nu ska här banne mig färgsorteras bland mönsterpapperen – basta! Har inte riktigt haft nån bra ordning där på ett tag, men nu insåg jag HUR jag letar efter även papper, så jag tror det får bli så. Måste i alla fall prova. Kunde inte hålla mig från att skvätta lite Glimmer Mist på den här heller… Hej jag heter Lisa, jag är beroende av Glimmer Mist! ;)

Anledningen till att det är några år gamla kort är att jag ju sorterat upp massa layouter och satt in i pärmar, och då insåg jag att det fattades en hel del vissa månader. Så nu har jag framkallat från dessa månader om jag inte hittat korten i mina högar som är “oscrappade” vill säga. ;) Även om jag ibland tycker det är små “skitsaker” att scrappa om, så insåg jag när jag sorterade layouter att det var just dessa som var guldkornen i albumen!! Dom små vardagshändelserna som man så lätt glömmer av! Det blev en påminnelse för mig att det är viktigare att verkligen bevara ett litet minne än att allt ska bli så perfekt och vackert och vinna allas röster vid tävlingar. Jag scrappar för MIN skull – för mina BARNS skull, inte för någon annan. :)

Kommentarer är stängda.