Sortera mera!

Sortera mera!

Just nu är jag mitt i ett sorteringsrace. Sortering av mina scrappade layouter! Som ni kan se är det några stycken… Mina senaste album stod det 2007 på! Resten har legat på hög. phu!

image

Har kommit en bit på väg nu så 2008, 2009 och 2010 är faktiskt i album. “Bara” två år kvar… Tyvärr blir det färre och färre layouter och det beror väl på hur mkt jag hunnit scrappa gissar jag, men tyvärr även på att barnen växer och blir större och man tar inte lika mycket kort på dom längre! Det är verkligen synd inser jag nu när jag har bläddrat genom gamla album för att sätta in sidor som jag scrappat långt efteråt mm.

2008 var verkligen ett år då jag scrappade ALLT märker jag. Massa bilder från små händelser men även massor med tankar, mål och annat som är jätteroligt att läsa några år efteråt. Kan bara föreställa mig hur ballt det kommer vara att läsa om 10 år, 20 år osv. Ja ni fattar ju själva. Att scrappa är att skapa en SKATT för framtiden!

Det blev en otrolig spark där bak när jag suttit och kollat igenom gammalt, upptäckt vad jag gjort, läst små berättelser osv. Det får bara inte glömmas av bara för att barnen blir äldre – basta! Skärpning i ledet! :)

Är galet sugen på att sätta igång på stört och scrappa, men det är ett par högar kvar som måste sorteras in först så det skall göras. Vet att jag ändå inte kommer till ro innan det är klart. Sen måste jag få bort bordet och alla saker jag spridit ut över halva fotostudion inom snar framtid… haha. Så det är bara att sortera vidare.

Är du duktig och sorterar in dina sidor på en gång? Då är du duktig. Men har du bläddrat i dina album på ett tag? Om inte – GÖR DET!! Det är så himla skoj!! Själv har jag hittat massor av sidor som jag skulle vilja scraplifta från mig själv, så det är väl bara att sätta fart.

Ett svar på ”Sortera mera!

  1. Hej ! Jag har precis gjort samma :)
    Och barnen har bläddrat i sina album, vilken skatt. Dock har jag blivit sämre på att sätta dit journaling på mina sidor och det ska jag skärpa mig med. Det är det som de gillar mest :) Lycka till !

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.