En riktigt God Jul!

En riktigt God Jul!

Ett härligt pysselår är snart till ända, och jag hoppas att inte 2013 ska bli sämre. ;) Det har varit otroligt härligt att få komma ut på en del pysselträffar och bara vara sig själv och pyssla med det man har lust till. Lite mer har blivit skapat även hemma i pysselhörnan och det kliar lite extra då och då i pysselfingrarna. Härligt.

Kom på att jag hade en liten jultavla här som jag inte visat. Kanske är dags att göra det nu – så här ett par dagar före jul, sen har ju dom där tomtegubbarna dansat förbi för ett slag. :)


image

image

image

image

Grunden är Tim Holtz tissue-paper och sen är det massor med akrylfärg och glitterfärg. Stämplat och färgduttat genom masker + punchinella, nät osv. Byggt i många lager. Tomtarna skägg är rivet av handgjort (eget) papper. Resten är klippt ur spillbitar för att göra armar, luva, näsor osv.

Bilderna är fotade som hastigast med telefonen under en lampa i köket, så dom kanske inte är helt rättvisa i färgerna, men jag kände att det var mer prio på att göra ett inlägg än att få bilderna perfekta. :) Kanske kan ge lite inspiration till julpyssel så här i sista minutrarna…

GOD JUL på er i pysselstugorna!

Ett svar på ”En riktigt God Jul!

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.