10 Layouter på 5 timmar.

10 Layouter på 5 timmar.

Ungefär si så där. Det är lagom tempo. ;)
5st Layouter igår förmiddag och 5st idag. Fick lite överblick när jag sorterade in alla layouter i album (vilket är klart nu) och insåg att jag saknade helt nått från vissa månader och då blev det lite fundersamheter. Fick lov att gå igenom foton och se vad jag hade kvar att scrappa av + gå igenom datorn för att lägga till bilder som måste scrappas. Insåg helt klart vikten av dessa “tråkiga” bilder som bara “är” från familj och vardag. Eller ja, det är ju inget nytt under solen direkt, det är ju alltid roligast att titta på sånna bilder -det vet man ju från sina egna bilder när man var liten. Man tittar ju minst lika mycket på omgivningen som på den som är avbildad på fotot. :) Men nu blev det liksom extra påtagligt när jag såg att det inte fanns nått alls från vissa månader. Underskatta inte vikten av att scrappa vardagen!!

Hur som helst, jag har lyckats fota av det jag gjort nu – även om det blev lite halvsunkiga kort – sorry. Fotona på layouterna ser helt sunkiga ut, men det beror alltså på att dom är avfotade, inget annat. Har gått all in med färg och kladd och stenciler som ni ser. Jag har även utmanat mig själv i att inte använda några som helst “hela” papper. Det har varit spillbitslådan som gällt till alla dessa (vilket ser ut att ha fungerat alldeles utmärkt).

InkyWings-Layout-20130125_1
Regnigt – Stor CW-stencil och sprayfärg i botten.

InkyWings-Layout-20130125_8
Se på katten – Liten CW-stencil med sprayfärg + Dylusions-stencil med rosa akrylfärg.

InkyWings-Layout-20130125_7
Grattis – Stor CW-stencil och sprayfärg.

InkyWings-Layout-20130125_6
Vänner – Droppar av sprayfärg (gult) + akrylfärg (grön) som blev utdraget med skrapa. Blå droppar sprayfärg. (dropparna gjorda gm att man skruvar ur korken och stänker lite med själva röret inuti flaskan som pumplar upp färg när man sprayar)

InkyWings-Layout-20130125_5
Du är så vacker – Akrylfärg i guld utdragen med randig skrapa (som det förmodligen var nån annan färg i oxå ser jag). Dabbat akrylfärg gm en bit punchinella.

InkyWings-Layout-20130125_4
En annan nivå – Akrylfärg overload! Blev lite mkt som hälldes ut så jag fick ta bort och skrapa ut så gott det gick. ;) Duttat andra färger akryl gm punchinella här oxå.

InkyWings-Layout-20130125_3
Julig avslutning – Stor CW-stencil och sprayfärg.

InkyWings-Layout-20130125_2
Foto – Gick bananas med Liquitex ink (svart) och gjorde så det rann ner + droppade lite här och där. Det gröna är “splaschar” som man gör med distress stain-flaskan.

InkyWings-Layout-20130125
Vacker – Akrylfärg utskrapad + splaschar med distress stain.

InkyWings-Layout-20130125_9
Dagisfest – En DT-layout för Engströms Artstudio.
Rosa prickar och gröna harlekinrutor är gjorda genom CW-stencil (Crafters Workshop) med akrylfärger från Delta. Papper från MME, Bling från Prima och “fest” är utstansat med Tim Holtz härliga alfabet på en stor Sizzix-die.

Kommentarer är stängda.