Julkortstider

Julkortstider


Hi!
Got two card to share that I’ve made “in between” when I’m creating in my studio. Most things I make are DT-work, but I often break in with an idea I get or something I found looking for other stuff in my studio. I’m pretty sure you know what I’m talking about. I’m much like Doris in “Finding Nemo”…. oh hey – chocolate!

timholtz-45a-inkywings-2015
timholtz-45c-inkywings-2015

*************************

Hej där!
Idag svänger jag emellan med ett par kort som jag gjort lite så där emellan några uppdrag. Ni vet när man råkar se en idé man vill testa, eller hittar nått skoj i pysselrummet när man letar efter andra saker osv. Dom pluppar liksom fram av sig själva dom här korten. Om det bor en liten “Doris” i dig med, så vet du säkert vad jag pratar om.

timholtz-45b-inkywings-2015
timholtz-45d-inkywings-2015

Stamps:  Birds + Trees (Tim Holtz), InkyWings
Papers: Cardstock
Embellishments: Bling
Tools:
Other: Watercolors on bird card + white UTEE, Distress ink and mica powder on tree card.
Medium: Bird is colored with copics.

Kommentarer är stängda.