Frostig och iskall!

Frostig och iskall!


Frosty and ice cold – yes, that’s how I feel when it’s winter outside. You might have guessed I like summer most! LOL. This girl – Alva from Bildmålarna – is probably a bit colder then me though and it was a joy to color a hair blue! Since It’s my day both at Bildmålarna and Copic Marker Sverige you’ll have to visit them to see the whole card. :)

*************************

Frostig och iskall – japp, det är ungefär så jag känner mig när det är vinter. Tror dom flesta av er redan gissat att jag gillar sommaren bäst. Men den här tjejen – Alva från Bildmålarna är förmodligen lite mer kylig än vad jag är… och det var riktigt roligt att få måla ett hår blått!
Idag hittar ni mig både inne hos Copic Marker Sverige och hos Bildmålarna. Flera bilder på hela kortet hittar ni hos dom!

bildmalarna6c-copic-inkywings-2014

Stamps:  Bildmålarna, InkyWings (text)
Papers: K-designs
Embellishments: Flowers, Bling, Lace
Tools: Spellbinders
Other:
Medium: Copic, Distress (around image)
Colors: You’ll find out at Copic Marker Sverige

See you – and please have a warm cup of tea or something if I made you become too cold. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.