PL – vecka 2

PL – vecka 2

So, a new year with Project Life has began. :) I like the concept since I tend to focus more on stamped cards right now. I don’t mind at all, it’s not about the decorations, it’s the story!

*************************
Jaha, då har vi kört igång med ett nytt år! Detta är vecka 2, och det blev kanske inte den mest händelserika veckan i världshistorien, men den är på pränt! PL passar mig just nu, det går bra i fas med att jag har mer lust att göra dekorerade kort istället. :)

Fast nu har den stora tävlingen Supreme Scrap Tournament börjat, och jag vet inte riktigt vad jag styrde med eftersom jag anmälde mig till BÅDE Layout och kort!! :P Har inte gjort layouter på eeeevigheter, så nu gäller det att göra en kickstart så det heter duga. Önska mig lycka till!

Här är i alla fall v.2, och det är bara fotat med mobilen i lite taskigt ljus så det är väl inte världens bästa bilder.

PLv2a-inkywings-2014
PLv2b-inkywings-2014
PLv2c-inkywings-2014
PLv2d-inkywings-2014

Jag har färgsorterat mina PL-kort nu, så på det här uppslaget har jag sträckt mig efter röda eller blå kort för att få ihop en helhet. Känns som det kan fungera faktiskt. Vet inte om jag kommer sakna att använda kitten för sig, men det är lite sent påtänkt nu.

Stamps: 
Papers: Kort från Becky Higgins Project Life
Embellishments: Flairs (InkyWings), Stickers (MME & Sn@p!), Washitape
Tools: Hörnrundare
Other:
Medium:
Colors:

Kommentarer är stängda.