Lite ändrat i pysselhörnan.

Lite ändrat i pysselhörnan.

Time for some pictures from my Studio again. I have rearranged it a bit since last time. :)

*********************

Det är dags för en uppdatering från min Pysselstudio!
Det är visserligen en stund sedan jag gjorde om lite (typ sen-sommar / tidig höst eller nått), så jag har hunnit känna in mig ett tag nu.

Jag gjort om själva “bordet” lite. Jag kände att jag ville ha en större yta att röra mig på än vad jag hade så jag sköt ihop ett gäng hurtsar och beställde en stor träskiva att lägga ovanpå för att täcka allt. Perfekt!


Såhär står jag nu och skapar. Det är en “ö” av 8 av hurtsarna lite mer mitt på ytan – där jag hade stans-stationen tidigare.


Som ni ser håller jag till på ett litet “etage” i lagården, det är där kossorna stod på den tiden dom fanns här. Golvet lutar under, så vi byggde helt enkelt ett litet trappsteg upp. Där jag står och fotar är ytterligare ett trappsteg upp. Jag står typ på kossornas foderbord! :)


Detta är bakom ryggen på mig. Lite rörigt, men det är smällar man får ta. Eftersom ytan är väldigt långsmal så är allt inte helt optimalt helt enkelt.


Bakom “Råskogen” hittar man mönsterpapper. :)


När jag står och pysslar ser jag detta – den nya “stanshörnan”. Inte helt nöjd, men har inte klurat ut nått bättre för tillfället så det får vara.


Lite annan vy över stanshörnan.


Och ställer jag mig i stanshörnan och tittar tillbaka på mitt bord så ser det ut så här. (huuuu vad stökigt det ser ut!) Längst bak syns dom stora Billy-bokhyllorna som står åt andra hållet, där är en liten gång med hyllorna + mina stora ek-skåp längst bak mot väggen.


Billy-hyllorna – stämpelförvaring!


Och sist – kladdhörnan. Ingen större skillnad mot tidigare, förmodligen bara lite “kladdigare”. :)

EDIT:
Det kanske är lite svårt att få ihop helheten på själva “rummet” eftersom det inte är någon bra överblicksbild (nä, det törs jag inte… det intrycket skulle se ännu rörigare ut… haha) så ritade jag en liten snabb skiss, så tror jag att det är lättare att få ihop det. :)
2014-01-31 09.10.24
Kladdhörnan är den fyrkanten som är mot “yttervägg” så att säga, annars har jag själva mittendelen som “pysselstudio” och drapperi emellan mot foto-delen. :) Eftersom det är helt öppet på foto-delen så är det lätt att sätta upp två långbord och så kan jag bjuda in lite trevligt pysselsällskap när det passar.

Tack för att du tittade förbi.

2 svar på ”Lite ändrat i pysselhörnan.

  1. Ja, vad ska man säga!….vilken UNDERBAR studio du har….där skulle vara jättehärligt att pyssla….
    Kram Inga

  2. Wow vilken studio!!
    Jag ska byta rum till hösten, men det blir inte i närheten av så här stort. Men man får väl va glad åt det lilla man får ;)

    Ha en bra dag.
    Kram Johanna

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.