For a sweet friend

For a sweet friend


A card for a friend, with no particular reason. :) I think I went bananas a bit with the Frantage powder, but oh well… you live and you learn. Not my regular colors for a card, but I have found out I use them more and more, don’t know if that’s good or bad.

**********************

Ett kort bara sådär… för en vän… utan anledning. Det kan vara så att jag gick lite överstyr med Frantagepulvret, men vad gör det, man lär sig av sina misstag. ;) För den som är skarpögd så kanske det syns att det inte riktigt är mina vanliga färger jag jobbat med på kortet. Faktum är dock att jag verkar dras åt dom mer och mer – det skrämmer mig lite. Tsss. Jag har även lekt med en helt ny produkt – Rostpulver. Det finns att köpa hos Engströms (följ länken). Jag har använt det på metalldekorationen som sitter under blommorna + lite på en av dom vita rosorna + på fjärilen!

SC1-inkywings-jan2014

SC2-inkywings-jan2014

SC3-inkywings-jan2014

Stamps:  Saturated Canary (digi), InkyWings (text)
Papers: Maja Design
Embellishments: Button, Hug Snug (ribbon), Lace, Flowers, Metal (Korthobby.no)
Tools: Spellbinders, Die Namics
Other:
Medium:Frantage (Lilac), Rustpowder, Copics
Colors:(Copics): Shadows (before coloring): C3 Skin: E13,11,00,R20 Hair: E13,15,18 Dress: V93,95,99 Green: G94,85

Tack för att du kikade in! Ha en bra dag.

Kommentarer är stängda.