En Kram!

En Kram!

Idag får det bli en stor kram till er alla där ute – det finns säkert många som kan behöva en sån! :)

Jag har passat på att använda mina älskade hÄngla-stämplar lite och den här tjejen är väl bara för söt! Kortet gjorde jag när vi var i Enköping på pysselträff. Anledningen till att jag grävt lite bland mina hÄnglastämplar nu på slutet är faktiskt att jag har sorterat dom! Det har gått åt många timmar framför datorn där en hel del bloggar luslästs och google varit min bästa vän. :P Jag har även fått massor av hjälp från andra hÄngel-nördar så stort Tack till er! Extra Tack till Maya som haft samma tankar som mig och oxå suttit och sorterat sina så vi har kunnat byta nya upptäckter framåt småtimmarna. :)

Resultatet med alla hÄngla-stämplar sorterade i utgivningsordning (reservation för ev. fel – det har varit väldigt luddigt på vissa ställen) hittar du om du kikar under fliken “Galleri” här längst upp på sidan. Jag ber om största respekt att du läser texten innan bilderna kommer!!

Men innan du drar vidare så kommer mitt kort här:
hanglar10-inkywings-sept2013

hanglar11-inkywings-2013

hanglar12-inkywings-2013

Färglagt med Copics:
Hud: E000,00,21,11
Rosa: RV95,93,91
Förkläde: BG0000,10
Skor: E44,43,42
Hår: E47,44,42

Ett svar på ”En Kram!

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.