Sista utmaninglayouterna

Sista utmaninglayouterna

Här är man lite på latsidan, blir lätt så när det är söndagar var och varannan dag och ungarna är lediga och inget är sig likt. ;)

Hur som helst så hade jag ju två layouter kvar från NSD-utmaningarna hos Studio Calico som jag pysslade med i lördags. Här kommer dom!

NSD-6-layout-inkywings
På den här har jag använt utskrivna digitalfiler. Det var en av utmaningarna, att använda något digitalt i kombination med det vanliga så att säga. Faktiskt första gången jag testade att printa något sånt här, och det gick alldeles utmärkt. Printade på 4CC-papper med min fotoskrivare.

NSD-5-layout-inkywings
Och här var det siffror i mängder som var utmaningen. :) Några med syfte och några som dekoration, jag blandade hej vilt. Tyvärr började min dymo strejka mitt i så därför blev det inte dymoremsor på alla dom där översta. Det gör nog inget om 100 år eller så. Blandade med lite färg och kladd så kunde jag hysta in den till Mixed Media utmaningen oxå. En får inte vara dummer…

Bara att hålla tummarna nudå, skulle bra gärna vilja vara den som vinner ett scrappris på $100. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.