Litet, enkelt och gulligt.

Litet, enkelt och gulligt.

Ett litet enkelt och gulligt motiv fick ett litet och enkelt kort att sitta på.

tiddlyinks-1-inkywings-april2013
Ibland är det skönt att hålla korten ganske enkla och stilrena, fast ja, det är klart, jag kanske håller mina kort så för det mesta egentligen. Det är nog ytterst sällan jag går över styr och dekorerar korten till bristningsgränsen.

Det var Åsa Scraphorse som jag såg gjorde ett sånt här kort först och jag fastnade verkligen för modellen. Det runda piffar ju till lite och det ser inte så himla enkelt ut längre. Den här gången gick jag liiiite längre och satte dit några blommor i alla fall.

tiddlyinks-2-inkywings-april2013
Det söta motivet är från Tiddly Inks. Rådjurets bruna färg är gjord med Copics: E08,13,17. Fåglarna mm är så små så där högg jag bara två pennor i närliggande färg och pillade dit – glömde att skriva upp vilka färgerna var.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer är stängda.