En layout med massa kladd.

En layout med massa kladd.

Med lite inspiration från min “lycklig-tavla” tidigare så blev det en ganska kladdig layout den här gången. ;) Kanske lite för kladdig egentligen, men det är väl smällar man får ta gissar jag. Man lär sig nått nytt av allt.

LO-inkywings-akryl-april2013
Det är ett lite tjockare mönsterpapper som grund, och sen har jag gått över mer massa olika masker från The Crafters Workshop (finns hos Engströms) och Akrylfärger. Bra med just akryl eftersom dom torkar snabbt och man kan jobba vidare utan att vänta i evigheter. Värmefönen är visserligen min bästa vän när jag pysslar med kladd och färg, men det finns gränser för hur mycket man orkar stå och blåsa…

När grunden var klar dök jag djupt i spillpapperslådan och grävde fram blått och brunt och smackade på ett antal lager innan jag till sist fäste korten. Bilderna är bara enkla instagrambilder som jag printat ut hemma på en liten skrivare. Men det duger så, det syns vad det är och jag har bilderna kvar som minne. Till bokstäverna klistrade jag boksidor på tjock kartong och så stansade jag ut med ett av Tim Holtz stora alfabet som finns på en jättestor Sizzixdie. Passade även på att sätta dit dubbelhäftande tejp INNAN jag stansade, och på så vis var bokstäverna klara att limma fast när dom var utstansade. Ja, och som ni ser så är korten från 21 april förra året – då blev vi alltså “belönade” med en laddning snö helt plötsligt! Slipper gärna det i år tack!

Kommentarer är stängda.