Förvaring – bänk av Expedit.

Förvaring – bänk av Expedit.

Nu har jag äntligen kunnat slutföra en av mina tankar jag fick när jag började rensa ur och städa lite ute i pysselstudion. Jag ville få ytterligare lite “bänkyta” så jag hade en stans-station helt enkelt.

Jag lyckades ju tömma en hel Expedit på 5×5 rutor och faktiskt komprimera sakerna till lite vettigare förvaring istället. Eftersom jag haft gott om plats så har jag inte behövt bry mig om att få ihop det så allt var utspritt och såg allmänt rörigt ut och hyllorna var långt luftigare än vad dom behövde vara. Men nu jäsiken fick det bli ändring på det och jag plockade och stuvade om och la ihop och pusslade och det var sååå skönt att faktiskt bli av med en hel stor hylla!

Gallren med alla band tillhör “InkyWings butik” fortfarande, jag gjorde mig inte av med dessa när jag sålde ut resten.

InkyWings-pysselrum-stamphylla

InkyWings-pysselrum-stansstation

Det finns fortfarande saker att gå igenom och rensa ut, men man får ta det i omgångar, annars orkar man inte. Nu känns det dock som jag gjort ett stort steg och det är bara småbitar kvar – skönt! På andra sidan drapperiet som ni ser så är fotostudion. :) Stort utrymme att sätta upp två pysselbord på så jag kan ha lite trevligt pysselsällskap här emellanåt. Helt perfekt!

Kommentarer är stängda.