Längtar till lata dagar i solen…

Längtar till lata dagar i solen…

Tror ni att vi får nån vår?
Hoppas den inte är inställd i alla fall… men med tanke på förra årets underbara vår, och totalt pissiga sommar, så förväntar jag mig en helt fantastisk sommar i år istället! :) Ska vi säga så?

Idag har jag en tag att visa.
liliofthevalley1-inkywings-mars2013
Jag har använt en tag från Prima (säljs hos Engströms) som bas, fast jag kortade ner den lite. Distressade kanterna lite och skvätte sedan lite vatten på – därav fläckarna. Motivet är från Lili of the Valley och låg i min lilla påse med färglagda motiv, mest troligt målat för nått år sedan, men jag tror minsann det är Copics jag använt till det. Har dock inte riktigt koll på vilka nummer det är på färgerna så det kan jag tyvärr inte ge er. Texten är från InkyWings. Stansade ut lite kvistar från dels Sizzix och dels Cheery Lynn och dekorerade med. Nätet hittade jag i en låda från “förr” och det är nästan lite “bast-känsla” över det.

Just det ja – idag börjar vi blogga på riktigt inne på Copic Marker Sverige-bloggen! Kika förbi där om du är ute på bloggrunda.

Och till sist vill jag påminna om att ni ska vara försiktiga så ni inte går och blir lurade allt för mycket idag. Jag ska försöka vara på min vakt själv, för det är så pinsamt att bli lurad… ;)

Vi ses!

Ett svar på ”Längtar till lata dagar i solen…

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.