Egengjorda dekorationer

Egengjorda dekorationer

Nu finns en ny artikel ute på StampARTic där det handlar om att använda egengjorda dekorationer.

Jag hittade ju den nyaste coolaste trenden på Avestamässan när vi satt och pysslade så det var ju givet att jag skulle använda mig av vindsnurror på mina alster denna gång! :)

Det blev en tag och ett kort.
prima-InkyWings-mars2013-14
Tagen är en av Primas härliga tags – tjock och stabil. Jag har färglagt den med Akrylfärger lite lagom slarvigt i grå, ljusblå och brunt. Sedan stämplade jag lite blommor och kvistar runt kanten med en ljusbrun StazOn-dyna. Tjejen är en stämpel från Prima (tagsen är framtagna till dessa stämplar), och henne stämplade jag på ett gammalt blad ur en bok och fäste sedan bladet på ett extra ark papper för att få det lite stabilt. Sen klippte jag ut motivet och målade med Neocolor + färg från Dylusions sprayfärger. Textstämpeln är från Tim Holtz.

prima-InkyWings-mars2013-15
Här är min egengjorda dekoration – en vindsnurra! Plättlätt att göra av en fyrkant i valfri storlek. Jag färgade in två bitar vanligt kopieringspapper och satte ihop med dubbelhäftande tape och skar sedan en fyrkant i lagom storlek. Sen klipper man från varje hörn in mot mitten, men lämnar en liten bit i mitten så den inte går sönder. Ta varannat hörn och fäst i mitten med häftapparat eller en brad.

prima-InkyWings-mars2013-16
Fjärilen är av okänd härkomst och var vit från början, även den fick sig ett par duschar med Dylusions spray. Kroppen är gjord av några blingstenar från Prima. Den breda spetsen är från en äldre kollektion från Bo Bunny.

Här är kortet.
snurror-InkyWings-mars2013-12
Jag valde att använda Washitape som mönstrat papper. Först skar jag till den storlek jag ville ha på papperet och sedan drog jag remsor med washitape över hela tills ytan var fylld och så klippte jag bort alla snuttar som stack ut runt papperet. Samma sak med bakgrunden och vindsnurrorna. Vindsnurrorna fick givetvis tape både på framsidan och baksidan. Gräset är en bit papper som fick färg med olika mister och sedan klippte jag det i “fransar” för att imitera gräs. Stolparna till vindsnurrorna är glasspinnar som jag klätt in i washitape. Textstämpeln är från InkyWings.

Glöm nu inte att surfa vidare till StampARTic och titta på vad dom andra tjejerna har för härliga tips!

Kommentarer är stängda.