Kram – till en bra lärare!

Kram – till en bra lärare!

Det här motivet satt jag och Jessica och Åsa och färglade tillsammans en kväll här i studion. Det blev “fredagsmys” deluxe i goda vänners lag. :) Åsa tipsade och visade lite hur hon gjorde när hon färglade sina motiv och jag och Jessica apade helt skamlöst efter. hehe… Jovars, det blev inte så illa. Fast det var rätt skoj när vi la alla våra tre motiv bredvid varandra, för dom skiljde sig faktiskt åt genom vår personliga “touch” (precis som det ska vara).

saturatedcanary-InkyWings-mars2013-10
Motivet är från Saturated Canary, och som sagt färglagt med Copics. Jag har stansat ut motivet + den rosa scallopcirkeln med Spellbinders dies. Den blå doilyn är hemmagjord med hjälp av Martha Stewarts nya stans. ;) En lattjo liten pryl.

Kommentarer är stängda.