Färgglatt med MME – del 2

Färgglatt med MME – del 2

Då var det dags för två nya alster från MMEs serie Collectable – Remarkable.
Dom två första visade jag här i bloggen igår.

Ännu en gång har jag valt ett vitt cardstock för att verkligen få alla färger att poppa fram från den här serien. Det är papper, stickers, “bling”, chipboard och brads som jag använt mig av här.

MME-InkyWings-feb-2013
Färgstänken är Glimmer Mist + Chalkboard från Tattered Angels. För att få stänken så skakar jag flaskan som vanligt (i sidled!!) och skruvar därefter loss korken och skvätter färg med det lilla röret på layouten. Ett roligt alternativ när man inte vill spraya…

InkyWings-20130205_4 copy
Här har jag skapat ett kort med lite småbitar av papper från serien. Biten med text på vänstersidan är en självhäftande chipboard. Längst upp satte jag en “pappersknapp” som jag knytit band igenom. Dom gula, blå och röda prickarna ovanför texten är alltså “blinget” som finns till serien. Klara färger utan glitter. I underkant under text mm så har jag använt mig av en liten mini-doily från Cheery Lynn. Visst är den söt!!! Här har jag alltså satt tre halvor bredvid varandra så dom sticker ut som en spetsbård. Runt kanterna på mönsterpapperen har jag dragit fingret med lite vit akrylfärg.

Det var vad jag hade att visa från MME för den här gången.

Välkommen att kika in i morgon igen, då tror jag det dyker upp en snygg tjej från havet….

Kommentarer är stängda.