Färgglatt med MME

Färgglatt med MME

Hej igen.

Idag visar jag MMEs serie Collectable – Remarkable i Engströms Blogg, och passar på att göra detsamma i min egen.

Själva Collectable-serien har 4 underserier och Remarkable är alltså en av dom.
Jag har valt att börja med att visa en layout och ett kort, och i morgon kommer ytterligare en layout och ett kort från samma serie.

InkyWings-20130205_2 copy
Ett vitt cardstock lyfter fram all färg och just den här serien är ganska färgglad. Jag har använt ett par olika papper, och även stickers, brads och det runda dekorationshjulet är från samma serie. Färgstänken är gjorda med Glimmer Mist från Tattered Angels. Bruna bokstäver som ser ut som små frimärken är från Prima (blå bokstäver och manillatag = privat).

InkyWings-20130205_3 copy
Ett enkelt kort med några olika papper från Remarkable-serien. Runt kanterna på bakgrunden + det gula papperet har jag dragit akrylfärg för att rama in det hela lite. Den gröna ovalen är utstansad med Cheery Lynn dies, först en oval med rak kant (silverfärgad die) och sen en oval med scallop kant (lila die). Solcirklarna är stickers och chipboarddekorationer som hör till serien. Även det härliga swirl-bandet hittar ni i shopen. Det är mörkgrönt, fast det ser nästan svart ut på bilden…

Titta tillbaka i morgon så visar jag alltså ytterligare två alster från samma serie.

Kommentarer är stängda.