En liten utmaning med Saturated Canary

En liten utmaning med Saturated Canary

Jag såg att Saturated Canary hade en utmaning där man skulle skapa med vissa färger, så jag bestämde mig för att få ihop ett kort idag till den tävlingen. La ner typ 5ggr så mycket tid med kortet mot vad jag normalt gör, och stansade ut och fixade och hade mig och blev riktigt nöjd! Så nu ska jag ta och anmäla det till tävlingen som går ut i morgon.

SaturatedCanary-InkyWings-feb-2013-1
Panelerna med scallopkant är stansade med Cheery Lynn dies (favoriter!). Motivet från Saturated Canary är målat med Copics. Tofsen hittade jag i min “allt-i-allo-låda” och jag vet faktiskt inte varifrån den kommer. Troligen har den legat med i ett välkomstkit på en pysselträff nån gång.

SaturatedCanary-InkyWings-feb-2013-2
Grävde lite i lådan med rosor och hittade en del skoj. Dom små “knopparna” var vita från början, så jag duttade lite med en rosa distressdyna på toppen och sprayade sedan en glittrig Glimmer Mist ovanpå för att få färgen att fjädra ut lite.

SaturatedCanary-InkyWings-feb-2013-3
I kanten på papperet med text satte jag en bit spets som jag och Anna-Lena inhandlade när vi var i USA för en riktig fyndpeng. Måååånga meter spets blev det, och det är jag glad för! Den stora tygblomman i mitten är från en “remsa” med blommor från Bo Bunny.

SaturatedCanary-InkyWings-feb-2013-4

Tack för att du tittade in!

I´m entering the following challenges:
Saturated Canary Challange #36-Colors
Moving Along With The Times-Only Girls Allowed

4 svar på ”En liten utmaning med Saturated Canary

  1. Oh Wow!! this is gorgeous Lisa !! what a sweet image and you’ve coloured her to perfection! the papers and embellishments are absolutely stunning! :-)
    Thanks for joining us at MAWTT this week!
    Big hugs
    Sue xx

  2. Hi sweetie this is really pretty, thank you so much for joining us at Saturated Canary this time, huggles Pops x x x

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.